Bygga nytt hus?

Vi hjälper er med att bygga ert nya drömhus

Låt NBHUS hjälpa er med ert nya hus

Det finns mycket att tänka på när man vill bygga hus. Det är en spännande resa för att förverkliga dina drömmar men det är också viktigt att tänka praktiskt. Fundera på hur huset ska byggas, vem som ska bygga det och vem som tar ansvar för att det blir klart. Vilken väg fungerar bäst för dig kommer att bero på vilken typ av hus du vill bygga, hur mycket ansvar du vill ta själv, eventuella speciella krav du kan ha och din budget.

Hos Nbhus erbjuder vi totalentreprenad eller en delad entreprenad av både lösvirkeshus, fritidshus och färdig ritade hus. Om du inte är säker vilken väg som är bäst för dig hjälper vi dig gärna att ta reda på det – bara ring oss eller skicka ett mail till våra hustillverkare!

Total eller delad entrepenad?

Den mest populäraste entreprenadformen är totalentreprenad – där vi tar ansvaret och samordnar hela byggnadsprojektet. Detta är ofta det enklaste för en kund eftersom du slipper samordna och ta så många beslut under bygget.

Vill du vara mer delaktig i byggprocessen kan du välja att ha delad entreprenad – där du övervakar bygget och plockar in andra samarbetspartners eller tar en del av arbetet på egen hand.

Steg 1

Ni kontaktar oss med era idéer och tankar. Sedan tar vi fram en kostnadsfri offert.

 

"

Steg 2

Du som kund kommer med din idé eller ritning till oss på NBHUS . Våra arkitekter och konstruktörer tar sedan fram ritningar som du får godkänna innan bearbetning påbörjas.

 

"

Steg 3

När ritningarna är godkända så tar vi fram en leveransplan och påbörjar bearbetning av stommen. Maskinen optimerar för att få minimalt med spill, allt för att få en så kostnadseffektiv slutprodukt som möjligt. Samtliga reglar märks upp automatiskt i maskinen enligt bifogad montageritning.

 

"

Steg 4

Vi fastslår en tidsplan för just ert hus. 

 

"

Steg 5

Inflyttning.

 

"

Hör av dig!

 

Patrik Sjöblom

Patrik Sjöblom

Teknisk säljare , byggrådgivare

Petter Magnussen

Petter Magnussen

Teknisk säljare , byggrådgivare