Lösvirkeshus

Tillsammans skapar vi ert drömhus

Låt NBHUS hjälpa er med lösvirkeshus

Att bygga lösvirkeshus ger dig möjligheter att välja ett hus som är skräddarsydd precis efter era önskemål. Låt oss på NBHUS hjälpa er att ta fram ert nästa dröm hem. Det betyder att vi ritar hus helt och hållet efter dina önskemål och kan under processen visa upp 3d bilder hur det kan se ut och även komma med input på era skisser och säkerställa att ni hela tiden får ett hus som både är funktionsvänligt och ekonomiskt försvarbart.

Vi tar fram kompletta byggsatser för just er byggnation!
Spara tid och pengar med vårt unika byggsystem. Allt i måttanpassat Precut system. Tillsammans med er skapar vi ert drömhus. Klicka in under Inspiration för att ta del våra kunders lösvirkeshus.

Arkitektritade lösvirkeshus

Våra duktiga arkitekter, konstruktörer, markentreprenörer, byggare, elektriker, rörmokare, plåtslagare och målare gör att vi kommer kunna vara huvudentreprenad för ert nästa lösvirkeshus. Det betyder att vi sköter allt från start till att ert hus är inflyttningsfärdig.

Vi tillsammans med er ta era ritningar och skapar ett hus som är ritad efter era behov. Lösvirkeshus kan även kallas för ”arkitektritade hus” men det är egentligen samma sak. Och faktum är att fler och fler vill ha unika hus som ingen annan har och det har tidigare varit väldigt kostsamt. Men vi på NBHUS har tagit fram metoder för att säkerställa att vi inte tummar på kvalité och samtidigt leverera ert nästa hus.

Vanliga frågor och svar kring Lösvirkeshus

Vad är lösvirkeshus i Precut (Färdigkapad stomme)

Färdigkapad stomme är ett byggsystem som kombinerar det bästa ur lösvirkesbyggande och prefabricerade hus. Du får enkelt upp stommen för att sedan snabbt få en fukt- och vädersäkrad konstruktion.

Skillnad på lösvirkeshus och villabyggsatser

Det är en komplett hus som byggs på plats hos dig efter dig.

Vad kostar lösvirkeshus

Det beror helt på hur avancerad konstruktion huset består av. Pris från 495.000 för ett 1 plan hus beroende på tillval. Kontakta oss för fri offert!

Fördel att bygga lösvirkeshus

Det finns många fördelar med färdigkapad stomme(skællet) , bland annat.

  • Det går snabbt då allt är färdigkapat, du förkortar byggtiden avsevärt.
  • Enkelt montage där alla reglar (spærtræ) är uppmärkta efter tydliga montageritningar.
  • En stor besparing vad gäller kostnad och tid.
  • Ingen kapning på plats och minimalt med kostsamt spillvirke.

Hur långt tid tar det att bygga lösvirkeshus

Man brukar ha en byggtid på 4-6 månader normalt med torktider osv.

Patrik Sjöblom

Patrik Sjöblom

Teknisk säljare , byggrådgivare

Petter Magnussen

Petter Magnussen

Teknisk säljare , byggrådgivare