Om oss på Nbhus

Vi är ett företag som arbetar med nybyggnationer, om- och tillbyggnationer samt renoveringar i Göteborg och Kungsbacka med omnejd. Vi som hustillverkare erbjuder både totalentreprenad (där vi samordnar hela byggnadsprojektet från första skyffeltaget till slutstädning) och delad entreprenad (där du kan plocka in andra samarbetspartners eller ta en del av arbetet på egen hand).

Vi förstår att bygga ett nytt hus eller att förändra ditt hem är ett stort beslut och att välja en byggare kan vara skrämmande. Hos oss på Nbhus bygger vi ett starkt partnerskap med våra kunder så att vi kan hjälpa dig att förverkliga dina drömmar. Har du planer på att bygga lösvirkeshus eller fritidshus? Vi hjälper dig. Vår duktiga och erfarna personal ser till att varje detalj beaktas och att processen genomförs smidigt så att du kan njuta av att bygga ditt drömhem.

Vi har uppfört bostäder i över 20 år lägger nu lite mer fokus på att sälja kundanpassade byggsatser.

Vi erbjuder personliga lösvirkeshus i byggsats. Perfekt för dig som vill ha största frihet och god ekonomi i ditt byggprojekt. Har du egna idéskisser räknar vi fram ett attraktivt pris.

Husen levereras som lösvirke i byggsats, uppmärkt och färdigkapat, vilket gör att det går snabbt och smidigt att montera och vädersäkra. Varken tumstock eller såg behövs för att montera stommen. Byggtiden blir kort, från leverans av husgrund till färdigt hus tar det ca 20 veckor. Vi är givetvis med under hela byggprocessen.

Eftersom husen byggs på plats finns inga begränsningar när det gäller höjder och längder. Leveranserna blir heller inte stora och otympliga och behöver normalt sett inte anpassas till transportbegränsningarna på våra vägar. Vi har dessutom ingen standardiserad produktionslina att ta hänsyn till i fabriken.

Även för valet av entreprenadform är det valfrihet som gäller. Här kan du välja generalentreprenad där du flyttar in i ett nyckelfärdigt hus. Eller så bestämmer du dig för delad entreprenad där du själv håller i uppförandet av huset med hjälp av olika entreprenörer. Vid delad entreprenad har du också störst möjlighet att med egen arbetsinsats minska byggkostnaden.

Tre ord sammanfattar tanken bakom våra hus: Allt är möjligt!

Verksamma delvis i: Varberg, Falkenberg, Halmstad, Kungsbacka, Göteborg, Mölndal, Mölnlycke, Partille, Kungälv, Borås, Stockholm