Fritidshus byggsats

Tillsammans skapar vi ert drömhus

Vi hjälper er med en byggsats för fritidshus

Att bygga fritidshus ger dig möjligheter att välja ett hus som är skräddarsydd precis efter era önskemål. Låt oss på NBHUS hjälpa er att ta fram ert nästa dröm hem.

Det betyder att vi ritar hus helt och hålet efter dina önskemål och kan under processen visa upp 3d bilder hur det kan se ut och även komma med input på era skisser och säkerställa att ni hela tiden får ett hus som både är funktionsvänligt och ekonomiskt försvarbart. Få inspiration från våra kunder.

 

Arkitektritade fritidshus

Våra duktiga arkitekter och byggare, elektriker, rörmokare, takläggare gör att vi kommer kunna vara huvudentreprenad för ert nästa fritidshus. Det betyder att vi sköter allt från start till att ert hus är inflyttningsfärdig – och tillsammans med er ta era ritningar och skapar ett hus som är ritad efter era behov.

Fler och fler vill ha unika fritidshus som ingen annan har och det har tidigare varit väldigt kostsamt. Men vi på NBHUS har tagit fram metoder för att säkerställa att vi inte tummar på kvalite och samtidigt leverera ert nästa fritidshus.

Vad är en byggsats till fritidshus?

En byggsats till fritidshus är ett färdigt paket med alla material och instruktioner som behövs för att bygga ett fritidshus.

Kan jag själv bygga ett fritidshus från en byggsats?

Ja, det är möjligt att bygga ett fritidshus från en byggsats själv, men det kan krävas viss kunskap och erfarenhet av byggande och användning av verktyg. Om du är osäker på om du har den kompetensen kan det vara lämpligt att anlita en professionell hantverkare för att hjälpa till med byggandet.

Vad ingår i en byggsats till fritidshus?

En byggsats till fritidshus kan innehålla olika saker beroende på tillverkaren och modellen, men vanligtvis ingår material som träreglar, panel, takpapp, dörrar och fönster, samt instruktioner för hur man bygger huset. Vissa byggsatser kan också innehålla el- och vatteninstallationer, samt andra tillbehör som möbler eller belysning.

Patrik Sjöblom

Patrik Sjöblom

Teknisk säljare , byggrådgivare

Petter Magnussen

Petter Magnussen

Teknisk säljare , byggrådgivare