Fritidshus byggsats

Tillsammans skapar vi ert drömhus

Vi hjälper er med en byggsats för fritidshus

Att bygga fritidshus ger dig möjligheter att välja ett hus som är skräddarsydd precis efter era önskemål. Låt oss på NBHUS hjälpa er att ta fram ert nästa dröm hem.

Det betyder att vi ritar hus helt och hålet efter dina önskemål och kan under processen visa upp 3d bilder hur det kan se ut och även komma med input på era skisser och säkerställa att ni hela tiden får ett hus som både är funktionsvänligt och ekonomiskt försvarbart. Få inspiration från våra kunder.

 

Arkitektritade fritidshus

Våra duktiga arkitekter och byggare, elektriker, rörmokare, takläggare gör att vi kommer kunna vara huvudentreprenad för ert nästa fritidshus. Det betyder att vi sköter allt från start till att ert hus är inflyttningsfärdig – och tillsammans med er ta era ritningar och skapar ett hus som är ritad efter era behov.

Fler och fler vill ha unika fritidshus som ingen annan har och det har tidigare varit väldigt kostsamt. Men vi på NBHUS har tagit fram metoder för att säkerställa att vi inte tummar på kvalite och samtidigt leverera ert nästa fritidshus.

Patrik Sjöblom

Patrik Sjöblom

Teknisk säljare , byggrådgivare

Petter Magnussen

Petter Magnussen

Teknisk säljare , byggrådgivare